Algemene Voorwaarden – Ecommarket.org

Welkom bij Ecommarket.org!

Wij zijn verheugd dat je ervoor hebt gekozen om gebruik te maken van onze diensten. Voordat je onze website bezoekt, onze diensten gebruikt of een samenwerking met ons aangaat, vragen wij je vriendelijk om de volgende algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website en het gebruik van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website en/of diensten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

1. Gebruiksvoorwaarden

a. Ecommarket.org biedt informatie, diensten en producten op het gebied van digitale marketing en e-commerce.

-Samenwerking akkoorden worden afzonderlijk opgesteld met wederzijds akkoord.

-De inhoud van de website is bedoeld voor informatieve doeleinden en we streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken.

b. Je stemt ermee in om onze website en diensten op een wettige en ethische manier te gebruiken en geen schade te veroorzaken aan onze website, diensten of andere gebruikers.

2. Intellectueel Eigendom

a. Alle inhoud op Ecommarket.org, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, video’s en andere materialen, zijn eigendom van Ecommarket.org of worden gebruikt met toestemming van de eigenaars van het intellectueel eigendom.

b. Het is niet toegestaan om de inhoud van Ecommarket.org te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

3. Privacy en Gegevensbescherming

a. Ons privacybeleid regelt het gebruik en de opslag van persoonlijke gegevens die je verstrekt bij het gebruik van onze website en diensten. Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met ons privacybeleid.

4. Aansprakelijkheid

a. Ecommarket.org streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we geven geen garantie voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op onze website.

b. Ecommarket.org is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade als gevolg van het gebruik van onze website of diensten.

5. Links naar Externe Websites

a. Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links zijn uitsluitend bedoeld voor jouw gemak. Ecommarket.org heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid ervan.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

a. Ecommarket.org behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. We raden je aan om deze pagina regelmatig te raadplegen voor eventuele updates.

Door gebruik te maken van onze website en diensten, erken je dat je deze algemene voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Als je het niet eens bent met enig onderdeel van deze voorwaarden, verzoeken we je vriendelijk om geen gebruik te maken van onze website en diensten.

Voor eventuele vragen over deze algemene voorwaarden, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

Door op deze link te klikken.

Laatst bijgewerkt: [11-09-23]