Inkomsten Disclaimer – Ecommarket.org

Bij Ecommarket.org willen we duidelijkheid bieden over onze inkomstenclaims en verwachtingen met betrekking tot het gebruik van onze diensten. Deze inkomsten disclaimer heeft tot doel jou als gebruiker te informeren over mogelijke inkomsten, maar ook om jou te herinneren aan de variabiliteit en onzekerheden die inherent zijn aan ondernemen en e-commerce.

1. Geen Garantie op Inkomsten

a. Ecommarket.org biedt digitale marketingdiensten en ondersteuning voor e-commerce. Hoewel we ons inzetten om jou te helpen bij het vergroten van jouw online aanwezigheid en het verbeteren van jouw e-commerce prestaties, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot specifieke inkomsten of winsten.

b. Jouw inkomsten uit e-commerce zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder marktomstandigheden, concurrentie, jouw marketinginspanningen en de vraag naar jouw producten of diensten.

2. Voorbeelden en Resultaten

a. Inkomstenclaims en voorbeelden op onze website zijn bedoeld als illustratie en demonstratie van wat mogelijk is met onze diensten. Ze vormen geen garantie voor vergelijkbare resultaten.

b. Jouw succes en inkomsten kunnen verschillen van de voorbeelden die we geven, omdat het afhangt van jouw individuele omstandigheden en inzet.

3. Geen Financieel of Juridisch Advies

a. De informatie en adviezen die we verstrekken zijn van algemene aard en moeten niet worden beschouwd als financieel of juridisch advies.

b. We raden je aan om onafhankelijk advies in te winnen van een financieel adviseur of juridisch professional als je specifieke vragen of zorgen hebt over jouw financiële of juridische situatie.

4. Risico’s van Ondernemen

a. Ondernemen en e-commerce brengen risico’s met zich mee. Succesvolle resultaten vereisen vaak hard werken, toewijding, geduld en doorzettingsvermogen.

b. We raden je aan om realistische verwachtingen te hebben en bereid te zijn om te leren en aan te passen tijdens jouw ondernemersreis.

5. Overige Verklaringen

a. Deze inkomsten disclaimer vormt een aanvulling op onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

b. Door gebruik te maken van onze website en diensten, erken je dat je deze inkomsten disclaimer hebt gelezen en begrepen.

Mocht je vragen hebben over deze inkomsten disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website.